Helaas alweer de laatste duik van deze vakantie! Het lijkt er wel op dat we de twee mooiste duiken voor het laatst hadden gemaakt.
Voorafgaand aan deze tweede duik hebben we heerlijk bij Gijs gegeten. Gijs had kippendijfilets op zijn Green Egg gemaakt en die bleken heerlijk bij een bordje nasi/bami met een spiegel-eitje, wat salade en wat pindasaus te passen. Een perfecte tussen-twee-duiken-lunch. Overigens kun je hier ook prima eten als je niet gaat duiken, op Porto Marie is het altijd top, lekker en een leuke sfeer!
We hebben tijdens de duik enorme scholen vis gezien. Kleine én grote vissen. Een barracuda. Een hele kleine murene en een wat grotere. Irma heeft de helft van de tijd gefotografeerd, om het ook eens te proberen. Op het laatst werd ze nog even gebeten door een klein kwalletje in haar arm en been, dat was even minder leuk. Een hele felle pijn. Gelukkig was het boven water redelijk snel weer over. Supermooie laatste duik geweest!
Maximale diepte: 17,7 mtr
Watertemperatuur: 27 gr.C
Duiktijd: 59 minuten